​​Kloakservice udføres af kloakmester

Har du brug for professionel kloakservice, og leder du i den forbindelse efter en dygtig kloakmand, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Amc-Transport i Dalmose har vi tilknyttet en kloakmester, hvilket betyder, at vi er i stand til at udføre alle former for kloakarbejde i forbindelse med anlæg og byggeri. Vi varetager blandt andet opgaver for kunder i Ringsted, Slagelse, Næstved og omegn, som har brug for hjælp fra et kloakfirma.

Vi har brede kompetencer inden for kloakservice

Er der behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, kan vi således udføre arbejdet og tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav.

Vi løser naturligvis også mindre opgaver som rensning af kloakanlæg og TV-inspektioner for at afsløre og udbedre brud på kloaknettet.

Det betyder med andre ord, at vi blandt andet kan varetage følgende opgaver:

  • Ny afløbsinstallationer
  • Udvidelse af kloaksystemet
  • Rensning af kloakanlæg
  • TV-inspektion
  • Andre former for kloakservice

​Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores kloakservice, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave. Uanset om det omhandler opbygning af træterrasse, kloakservice eller erhvervstransport - eller har du nogle spørgsmål? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores arbejde, som selvfølgelig bliver udført i højeste kvalitet. 

Så har du en opgave til os i Næstved, Ringsted, Slagelse eller et helt fjerde sted, så skal du endelig bare tage kontakt til os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig.

Skriv til din alt mulig mand

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Brug formularen på siden og vi vil vende retur hurtigst muligt.​

Skriv til os på amc-transport@hotmail.com

eller ring på telefon: ​50 94 28 70

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

Amc-Transport

CVR: 30926897

​Hovedgaden 19

4261 Dalmose - Find os