​Opbygning af træterrasse tilbydes

Kunne du tænke dig at få bygget en ny træterrasse i haven, og er du i den forbindelse på udkig efter et firma, der kan varetage arbejdet? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Amc-Transport er vi blandt andet specialister inden for opbygning af træterrasse. Vi holder selv til i Dalmose, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i Ringsted, Næstved, Slagelse og andre omkringliggende områder for at bygge den terrasse, vores kunder drømmer om.

Byg en træterrasse sammen med os

Når du vælger at lade vores firma stå for din opbygning af træterrasse, så kan du forvente, at du møder dygtige håndværkere, der lægger vægt på god service og godt håndværk.

Vi sætter en ære i at løse opgaverne efter den højeste faglige standard. Derfor gør vi os umage i hele byggeprocessen – fra første til sidste bræt.

Hvad koster en træterrasse?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en træterrasse koster. Vores priser på lægning af træterrasse varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af:

  • Hvor stor terrassen skal være
  • Om du selv har købt terrassebrædderne ind
  • Om terrassen skal være hævet eller i niveau
  • Om du ønsker nogle særlige løsninger indbygget i terrassen

​Uanset dine ønsker og behov til den nye terrasse kan du altid forvente, at du får bygget en ny træterrasse i højeste kvalitet til en billig pris, når du vælger at lade os stå for projektet.

Kontakt os og indhent et tilbud på opbygning af træterrasse

Kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud på opbygning af træterrasse, kloakservice eller erhvervstransport - eller har du nogle spørgsmål? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Skriv til din alt mulig mand

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Brug formularen på siden og vi vil vende retur hurtigst muligt.​

Skriv til os på amc-transport@hotmail.com

eller ring på telefon: ​50 94 28 70

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

Amc-Transport

CVR: 30926897

​Hovedgaden 19

4261 Dalmose - Find os